Horeca slagerij

Wilt u heerlijk vlees aanschaffen voor de horeca bij een professionele slagerij? Dan bent u bij slagerij en groothandel de Larense Wild en Vleeshandel aan het juiste adres. Wij zijn al 89 jaar een begrip in het Gooi en omstreken omdat wij uitsluitend echt kwaliteitsvlees leveren. Met ons ruime assortiment kunnen wij iedereen voorzien het gewenste vlees en de gewenste ambachtelijk bereide vleesgerechten. Het beste wild, gevogelte, rundvlees, varkensvlees en kalfsvlees: u vindt het bij de Larense Wild en Vleeshandel aan De Rijt 8 in Laren.

Horeca slagerij en groothandel de Larense Wild en Vleeshandel: vers vlees uit diverse landen

Horeca slagerij en groothandel de Larense Wild en Vleeshandel levert kwaliteitsvolle producten aan onder andere horecaondernemingen. Bent u werkzaam in de horeca, dan kunt u bij onze slagerij en groothandel uitstekend terecht. Dat wij kwaliteit kunnen leveren, heeft alles te maken met de afkomst van onze producten. Wist u dat deze uit diverse landen afkomstig zijn? Zo komt ons klein wild uit Engeland, Frankrijk, Schotland en Nederland. Ons grootwild is afkomstig uit Duitsland, Hongarije en Nederland. Gevogelte halen wij vooral uit Frankrijk. Deze diverse soorten vlees importeren wij dagelijks, waardoor we u te allen tijde dagverse producten kunnen garanderen.

Gevarieerd aanbod

Bij de Larense Wild en Vleeshandel verzorgen wij dagelijks een gevarieerd aanbod. Zo bieden we iedere week wisselende specialiteiten. U kunt dan ook niet alleen in onze slagerij en groothandel terecht wanneer u werkzaam bent in de horeca: ook voor particulieren hebben wij genoeg interessants in ons aanbod opgenomen. Bij de Larense Wild en Vleeshandel bieden we bijvoorbeeld ook kant-en-klare gerechten aan, die u na het opwarmen direct kunt serveren. Hartstikke handig wanneer u gasten krijgt, maar u niet te veel werk wilt hebben in de keuken. Wilt u meer informatie over de Larense Wild en Vleeshandel? Bel dan naar 035 53 83 973.

N

Kwaliteitsvlees

N

Ruim assortiment

N

Vers

Contactformulier

  • Velden met een * zijn verplicht