Horeca vlees groothandel

Heeft u een eigen onderneming in de horeca en wilt u vlees bij een gespecialiseerde groothandel of leverancier met een ruime keuze aanschaffen? Dan is de Larense Wild en Vleeshandel de partner die u zoekt. Wij staan garant voor de levering van kwaliteitsvlees en ambachtelijk bewerkte gerechten. Natuurlijk wilt u wanneer u beschikt over uw eigen horecaonderneming voldoende keuze hebben. Bij de Larense Wild en Vleeshandel beschikken we over een zeer ruim assortiment aan dagverse producten. Bij ons kunt u dan ook onder andere kiezen uit verschillende soorten wild, gevogelte, rundvlees, varkensvlees, kalfsvlees en lamsvlees.

Horeca vlees kopen bij groothandel en leverancier van kwaliteitsvlees: de Larense Wild en Vleeshandel

In uw eigen horecaonderneming wilt u het uw gasten natuurlijk zo goed mogelijk naar de zin maken. Met horeca vlees van groothandel en leverancier de Larense Wild en Vleeshandel weet u zeker dat u echt kwaliteitsvlees in huis haalt. Onze ruime ervaring in het vakgebied en onze feilloze expertise hebben er de afgelopen jaren voor gezorgd dat wij onze toonbank dagelijks vullen met alleen het beste vlees en de lekkerste gerechten. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld terecht voor:

  • Wild: onder andere ree, hert en zwijn.
  • Gevogelte: onder andere patrijs, fazant en eend.
  • Rundvlees: onder andere ossenhaas, entrecote en rollades.
  • Varkensvlees: onder andere varkenshaas en varkensschnitzels.
  • Kalfsvlees: onder andere kalfsoesters en kalfsschnitzels.
  • Lamsvlees: diverse soorten.

Wij bieden een ruime voorraad aan verschillende soorten vlees, zodat wij u altijd van het juiste vlees kunnen voorzien.

Advies over vlees en menusuggesties

Werkt u in de horeca en wilt u advies over vlees ontvangen van een gespecialiseerde leverancier en groothandel? Ook dan bent u bij de Larense Wild en Vleeshandel aan het juiste adres. Wanneer u langskomt in onze winkel aan De Rijt 8 in Laren, dan voorzien wij u graag van professioneel advies over het vlees dat past bij uw menukaart. Wilt u meer informatie over de Larense Wild en Vleeshandel of over ons assortiment? Bel dan naar het volgende telefoonnummer: 035 53 83 973.

N

Kwaliteitsvlees

N

Ruim assortiment

N

Vers

Wellicht vindt u de volgende artikelen ook interessant

Contactformulier

  • Velden met een * zijn verplicht