Rundvlees groothandel

Bent u op zoek naar een rundvlees, varkensvlees en lamsvlees groothandel? De Larense Wild en Vleeshandel kan u helpen aan ambachtelijk bewerkt kwaliteitsvlees. Wij bieden een zeer ruim assortiment dat enkel bestaat uit de beste stukken vlees en uit producten uit onze eigen keuken. We bieden echter niet alleen vlees aan: van voorgerecht tot dessert en van iets lekkers voor bij de borrel tot een heerlijke fles wijn, bij de Larense Wild en Vleeshandel kunt u het vinden. Onze producten zijn te allen tijde dagvers.

Rundvlees, varkensvlees en lamsvlees groothandel: dagelijks variërend assortiment

Wanneer u langskomt in de groothandel van de Larense Wild en Vleeshandel, dan vindt u een zeer ruim assortiment aan verschillende stukken rundvlees, varkensvlees en lamsvlees. Zo vindt u in onze winkel onder andere prachtige ossenhaas, entrecote, rollades en schnitzels. Ons assortiment is zeer ruim en het varieert dagelijks. Het voordeel van een groothandel is daarbij dat wij het rundvlees, varkensvlees of lamsvlees altijd voor u kunnen uitsnijden, indelen, fileren of ontbenen, zodat u het direct kunt gebruiken.

Heerlijke gerechten beschikbaar bij de Larense Wild en Vleeshandel

Bij de Larense Wild en Vleeshandel kunt u niet alleen verse stukken vlees kopen. Wij kunnen u ook bewerkt vlees aanbieden, want we bieden namelijk ook een ruim assortiment heerlijke kant-en-klare gerechten. Zo kunnen wij het vlees, indien gewenst, al vullen of braden, zodat u het alleen nog maar hoeft op te warmen. En zoekt u iets voor bij het vlees? Bij de Larense Wild en Vleeshandel bieden we ook een ruim assortiment aan delicatessen, zoals noten, olijfoliën, melkproducten en pasta’s.

Meer informatie over ons assortiment?

Wilt u heerlijk rundvlees, varkensvlees, lamsvlees of ander soort vlees aanschaffen bij een groothandel als de Larense Wild en Vleeshandel? Maar wilt u eerst wat meer informatie ontvangen over ons assortiment? Neem contact met ons op door te bellen naar 035 53 83 973. Onze medewerkers voorzien u graag van meer informatie.

N

Kwaliteitsvlees

N

Ruim assortiment

N

Vers

Wellicht vindt u de volgende artikelen ook interessant

Contactformulier

  • Velden met een * zijn verplicht