Vleesgroothandel

Bent u op zoek naar een vleesgroothandel die u een ruim assortiment aan uitstekend vlees kan leveren? Neem dan eens een kijkje bij de Larense Wild en Vleeshandel aan De Rijt 8 in Laren. Al ruim 85 jaar vormen wij dé specialist in het leveren van diverse soorten vlees en het ambachtelijk bewerken van gevogelte, wild, kalfsvlees, lamsvlees, varkensvlees en rundvlees. Alle producten leveren wij dagvers, direct na de import vanuit diverse Europese landen. Zo kunnen wij u de beste kwaliteit en het allerlekkerste vlees garanderen. Bent u benieuwd naar ons schitterende assortiment? Kom dan eens langs bij onze groothandel in vlees!

Gevogelte, wild, kalfsvlees, lamsvlees, varkensvlees en rundvlees beschikbaar bij de vleesgroothandel

Wanneer u langsgaat bij een groothandel in vlees, dan verwacht u natuurlijk wel dat u kunt kiezen uit een zeer ruim assortiment. Komt u naar de Larense Wild en Vleeshandel, dan zult u niet worden teleurgesteld. In onze vleeshandel zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kunt u onder andere de volgende vleessoorten in onze vleesgroothandel verkrijgen:

  • Gevogelte: waaronder ganzen, kalkoenen, kwartels en parelhoenders.
  • Wild: waaronder hert, wildzwijn, ree, haas en konijn.
  • Varkensvlees: waaronder varkensschnitzels en varkenshaas, Iberico en Duroc/Bentheimer.
  • Rundvlees: waaronder entrecote, rollades en ossenhaas uit België en Ierland.
  • Lamsvlees: verschillende soorten uit Nederland en Nieuw-Zeeland.
  • Kalfsvlees: verschillende soorten rose en blank vlees, zoals kalfsschnitzels en kalfsoesters.

Vers voor u klaargemaakt

Bij vleesgroothandel Larense Wild en Vleeshandel is ons vlees dagvers. Wij maken het dan ook in eigen huis schoon. Maar we kunnen het vlees ook voor u plukken, uitsnijden, indelen, fileren en ontbenen. In onze groothandel voor vlees kunnen wij het vlees van uw keuze zelfs al helemaal vullen en braden. In onze vleeshandel wordt het dus vers voor u klaargemaakt en hoeft u zelf niets meer te doen. Wilt u dat eens proberen maar heeft u nog vragen voor de Larense Wild en Vleeshandel? Of wilt u meer informatie over de producten die wij bij onze vleesgroothandel verkopen? Aarzel niet contact met ons op te nemen via 035 53 83 973.

N

Kwaliteitsvlees

N

Ruim assortiment

N

Vers

Contactformulier

  • Velden met een * zijn verplicht