Vleesleverancier

Een professioneel vleesleverancier, bijvoorbeeld voor de horeca, vindt u in de Larense Wild en Vleeshandel aan De Rijt 8 in Laren. Al ruim 85 jaar zijn wij dé specialist in het leveren van wild, gevogelte, varkensvlees, rundvlees, lamsvlees en kalfsvlees van uitstekende kwaliteit. We bieden een zeer ruim assortiment: u kunt het zo gek niet bedenken of de Larense Wild en Vleeshandel heeft het in het aanbod opgenomen. Bent u nieuwsgierig geworden? Het is zeer de moeite waard eens een bezoekje te brengen aan onze zaak en onze uitstekende producten eens met eigen ogen te komen bekijken.

Vleesleverancier levert aan zakelijke klanten, zoals de horeca, maar ook aan particulieren

Bij de Larense Wild en Vleeshandel kunt u dus een zeer ruim assortiment aan vlees kopen. Wij zijn dan ook werkzaam als vleesleverancier van de horeca. Maar ook als particuliere klant kunt u bij ons uitstekend terecht. Al onze producten kunt u thuis heerlijk bereiden. Heeft u geen zin om zelf in de keuken te staan? Dan zijn de kant-en-klare producten van Larense Wild en Vleeshandel wellicht iets voor u. Indien gewenst kunnen wij vlees uitsnijden, indelen, fileren, ontbenen en zelfs vullen en braden. Het enige wat u dan nog hoeft te doen is het thuis opwarmen!

Diverse andere producten verkrijgbaar bij de Larense Wild en Vleeshandel

Hoewel de Larense Wild en Vleeshandel vooral werkzaam is als vleesleverancier, bijvoorbeeld voor de horeca, leveren wij ook diverse andere producten. Zo kunt u ook bij ons terecht voor diverse soorten vis. Daarnaast leveren wij ook verschillende soorten kazen, wijnen en noten. Heeft u vragen over onze producten, of over onze dienstverlening? Neem contact met ons op en bel naar 035 53 83 973.

N

Kwaliteitsvlees

N

Ruim assortiment

N

Vers

Contactformulier

  • Velden met een * zijn verplicht