Wildhandel

De Larense Wild en Vleeshandel is dé wildhandel voor het beste wild uit Duitsland, Engeland, Frankrijk, Hongarije, Schotland en Nederland. Dagelijks importeren wij klein wild, grootwild en gevogelte naar onze groothandel, waar wij het vervolgens in eigen huis schoonmaken, plukken en uitsnijden. Indien gewenst kunnen wij het zelfs voor u indelen, fileren en ontbenen. Wilt u het al gevuld en gebraden hebben, zodat u het thuis alleen nog maar hoeft op te warmen? Zelfs dat is bij de Larense Wild en Vleeshandel mogelijk. Alles is dagvers en van uitstekende kwaliteit.

Ruim assortiment aan wild bij wildhandel de Larense Wild en Vleeshandel

Bij groothandel de Larense Wild en Vleeshandel vindt u een zeer ruim assortiment aan wild. Zo kunt u in onze wildhandel onder andere terecht voor hertenvlees, ree en wildzwijn. Daarnaast bieden wij een ruim assortiment gevogelte, zoals canards, eenden, ganzen, kwartels en parelhoenders. Voor ieder wat wils: dat is wat we met ons diverse en gevarieerde assortiment bij de Larense Wild en Vleeshandel nastreven. Zowel particuliere klanten als zakelijke klanten zijn bij onze groothandel in wild en ander vlees uiteraard van harte welkom.

Kom eens langs in onze winkel!

Bent u benieuwd geworden naar het ruime assortiment van onze groothandel in wild? Dan kunt u altijd even langskomen in onze winkel. Onze wildhandel is gevestigd aan De Rijt 8 in Laren. Wij zijn dagelijks geopend van 07:00 uur tot 18:00 uur (behalve op zondag). Heeft u vragen over het wild dat wij leveren of bent u benieuwd naar onze mogelijkheden, bijvoorbeeld voor de horeca? Dan kunt u altijd even informeren door ons te bellen op het telefoonnummer 035 53 83 973.

N

Kwaliteitsvlees

N

Ruim assortiment

N

Vers

Contactformulier

  • Velden met een * zijn verplicht